Wilt u uw uitlaat laten monteren dicht in de buurt?

Dit kan bij onze montagepartner in Haaksbergen. Deze montagepartner heeft veel ervaring met het monteren van uitlaten en ligt vlak naast ons grote magazijn waar de uitlaatdelen opgeslagen liggen. U hoeft zelf helemaal niks te doen en de uitlaat wordt gemonteerd terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie of thee.

Hoe gaan wij te werk:

Op uitlaatsetje.nl heeft u de juiste uitlaat voor uw auto gevonden, dit met eventuele hulp van onze ervaren klantenservice, dan kunt u ervoor kiezen om montage bij een van onze montagepartners bij te bestellen. Deze extra service kost u maar 60,00 Euro, voor deze prijs hoeft u zelf niet te slepen met de uitlaat en heeft u zelf geen gepruts onder de auto in een kleine werkruimte of op uw oprit.

U besteld de uitlaat inclusief de montage bij een van onze montagepartners, zodra wij de bestelling binnen hebben nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Als u op het afgesproken tijdstip bij de montagepartner komt, liggen de uitlaatdelen al klaar voor montage. Terwijl u wacht worden de uitlaatdelen onder uw auto gemonteerd en vaak bent u binnen een uurtje weer op de weg terug naar huis. U hoeft niet af te rekenen bij de montagepartner want dit is reeds gebeurd via onze website uitlaatsetje.nl.

De grote voordelen van het monteren bij onze montagepartner in Haaksbergen:

  • U heeft zelf geen gesleep en gepruts met de uitlaat.
  • Goedkope montageprijzen.
  • Geen vieze handen.
  • Binnen een uur weer terug naar huis.

Woont u niet in de buurt van Haaksbergen?

Wij hebben door het hele land 23 montagepartners, van oost naar west en van noord naar zuid.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het monteren van uw uitlaatset, neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen met 053-5741913 of vul het contactformulier op onze website in.

Met vriendelijke groet,

Team Prettycars/Uitlaatsetje

© 2011 - 2024 Uitlaatsetje.nl gespecialiseerd in uitlaten katalysatoren en roetfilters. Laagste prijs en 3 jaar garantie. | sitemap | rss