Montage partners


Het is mogelijk om onze uitlaatsetjes door een van onze montage partners in Nederland of Belgie te laten monteren.

Uw voordeel:

 1. Vaste montageprijs voor het monteren van het door u bestelde setje van 60 euro inclusief btw.
 2. Wij werken uitsluitend met garage bedrijven die goed werk afleveren, afspraken nakomen en uiteraard de benodigde papieren op orde hebben.
 3. Zodra u de bestelling heeft geplaast zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Mocht u vooraf informatie wensen dan kunt u bellen met 053-5741913  
 4. Wij zorgen dat de bestelde uitlaatdelen bij de door u gekozen montagepartner klaar liggen op de dag van montage.
 5. Graag willen we van u weten welke datums voor u het beste uitkomen. Bij voorkeur ontvangen wij 3 datums met tijden wanneer het u het beste uitkomt om de uitlaat te laten monteren.
 6. Per e-mail zult u in overleg de definitieve afspraak en het adres van de montagepartner van ons ontvangen.

  Let op!

 7. U dient de montage tegelijk met de aanschaf van uw uitlaatset mee te bestellen. (rembours is niet mogelijk)
 8. Mocht er extra werk aan uw auto zitten dat buiten de montage van de bestelde uitlaatset valt, bv laswerk of andere reparatie werkzaamheden dan zullen deze
  extra uren en e.v.t materialen bij u in rekening  worden gebracht.  ( +/- 45 euro per uur ex btw ) Deze dienen ter plaatse doormiddel van pin of contante betaling te worden voldaan.
 9. Wanneer u verhindert bent om op de afgesproken datum en tijd aanwezig te zijn horen wij dit graag tijdig van u. Wij zullen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak kosteloos voor u inplannen.

   

Wij hebben momenteel montagepartners in de volgende plaatsen: 


Nieuwe partners gezocht!


Tevens zijn we i.v.m. zeer grote drukte met spoed opzoek naar montagepartners in Belgie, Regio Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Zeeland mocht u hier interesse in hebben dan ontvangen we graag een mail van u, om een afspraak bij u op locatie te maken. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die voorzien zijn van de benodigde papieren.

© 2011 - 2024 Uitlaatsetje.nl gespecialiseerd in uitlaten katalysatoren en roetfilters. Laagste prijs en 3 jaar garantie. | sitemap | rss